Welkom » Delicatessen

Delicatessen

Deze ambachtelijke droge worstjes worden gemaakt door de worstenmakers van Brand en Levie. In Italië hebben zij de technieken voor het maken van droge worst geleerd en die hier in Nederland geperfectioneerd. De droge worsten worden gemaakt van diverse delen van goed gehouden Nederlands varken. Zo gebruiken we vlees van de schouder, nek, stukken van de achterpoot én gebruiken we het rugvet. Het rugvet is het mooiste vet om te gebruiken in een droge worst.

Gewicht: Stuk van ca. 200 gram, dit wordt met de hand gesneden en daarom kan het gewicht enigszins afwijken.

Mooie vruchtenbroden met noten ter aanvulling van een kaasplankje en om het palet te neutraliseren.

  • Dadel walnotenbrood: Spaans brood gemaakt van gedroogde zoete dadels en walnoten.
  • Vijg amandelbrood: Spaans brood gemaakt van gedroogde vijgen en amandelen.
  • Vijg, walnoten en kruidenbrood: Italiaans brood gemaakt van gedroogde vijgen en walnoten met winterse kruiden, zoals kaneel, kruidnagel en nootmuskaat.

Gewicht: Stuk van ca. 150 gram, dit wordt met de hand gesneden en daarom kan het gewicht enigszins afwijken.

Spaanse kweeperengelei. Een heerlijke combinatie met een pittige manchego en blauwader kazen.

Kletzzz

€ 3,95

Kletzzz

€ 3,95

Inhoud: 75 gram

De toast van kletzenbrood is verkrijgbaar in de smaken Abrikozen, Cranberries en Gember. Door de ambachtelijke werkwijze, heeft de toast een heerlijk krokante “bite”! Bij het openmaken van de verpakking komt de geur van verse toast je direct tegemoet.

Toast

€ 2,85

Toast

€ 2,85

Verschillende soorten toast als onderlegger bij de kaas. Alle varianten zijn naturel, zonder kruiden.

  • Carrs table water, 125 gram
  • Ciappe di liguria, 150 gram
  • Fornaccini classica, 150 gram
  • Grissini corti, 150 gram

Kaaszoutjes

€ 4,60

Kaaszoutjes

€ 4,60

Confituren

€ 4,95

Confituren

€ 4,95

Confituren van bedrijf Jam Jam. Alle confituren zijn zonder toegevoegde suikers, kleur en smaakstoffen.

  • Witte druif en mosterd: Heerlijk bij oude hollandse kazen.
  • Mango Chili: Heerlijk bij geiten kazen.
  • Vijg, peer walnoten: Heerlijk bij blauw ader kazen en pikante bergkazen.

Deze mini versie van de traditionele appelstroop worden aangeboden in Weckpotjes met een inhoud van 80 gram.

Inhoud: 190 ml

Een topper bij de kaasplank. Zeker bij de meer pittige kaassoorten een traktatie! Maar ook heerlijk op een broodje kaas.

Acaciahoning met gedroogde bianchettotruffel. Een uiterst verfijnde combinatie met de 60 maanden oude Parmigiano Reggiano.

Portstroop

€ 11,95

Portstroop

€ 11,95

Inhoud: Glazen flesje van 200 ml.

Ernesto Portstroop is stroop gemaakt van echte Ruby Port. De portstroop is op smaak gebracht met tijm, kaneel, citrusvruchten en diverse andere kruiden en specerijen.

Smeerkazen

€ 2,45

Smeerkazen

€ 2,45

Verschillende smeerkazen; geitensmeerkaas, boerensmeerkaas 48+ en boerensmeerkaas 20+