Welkom » Kaas in de keuken » Raclette

Raclette

Raclette kaas kan in een stuk op een raclette-toestel of plakken in een raclette-pannetje gesmolten worden en over bijvoorbeeld aardappeltjes of rauwkost gegoten worden. Per persoon rekenen wij ongeveer 200 gram kaas.

Kaas wordt altijd vers afgesneden! Dit is handwerk en daarom kunnen de gewichten van de kazen enigszins afwijken van de hier genoemde gewichten.

Heerlijke zacht romige raclette kaas, de natuurkorst wordt mooi krokant bij het verwarmen en kan meegeten worden.

Deze raclette kaas uit de savoie is licht pikant van smaak. De natuurkorst wordt krokant bij het verwarmen en kan mee gegeten worden.

Uitverkocht

Raclette du Valais

€ 9,90
Uitverkocht

Deze romige, kruidige en pikante raceltte kaas is van hoge kwaliteit en dat proef je!

Morbier

€ 6,20

Morbier

€ 6,20

Deze unieke kaas komt uit de Jura. De onderste helf van de kaas wordt uit de ochtend melk gemaakt, waarna er plantaardig as over gestrooid wordt, om vervolgens de kaas af te maken met de middag melk. Om met deze romige en licht pikante kaas te racletten is fantastisch. De natuurkorst wordt krokant bij het verwarmen en kan mee gegeten worden.

Ook met dit Zwitserse hoogstandje kan ge-raclette worden. Dankzij het zachte verfijnde en licht aromatische zuivel, smelt deze kaas goed. De natuurkorst wordt krokant bij het verwarmen en kan mee gegeten worden.

Ook met deze Italiaanse kaas kan ge-raclette worden. Fontina is een licht pikante kaas met een licht zoete, nootachtige smaak.De natuurkorst wordt krokant bij het verwarmen en kan mee gegeten worden.