Welkom » Kaasfondue

Kaasfondue

Maakt u zelf verse fondue of koopt U deze kant en klaar? Hoe dat ook wordt het een geslaagde avond. Wij rekenen ongeveer 250 gram kaas per persoon en we raspen voor uw gemak de harde kazen.

De traditionele licht pikante fondue uit Zwitserland. Gemaakt van Vacherin Fribourgeois en een grotgerijpte Gruyère Alpage.

Een zachte Zwitserse fondue van Emmentaler, Gruyère en Appelzeller.

Deze mooie licht pikante geitenkaas fondue is een echte topper. Geliefd bij het Ed Boele kaasteam. Door de eigenschapen van geitenkaas is deze fondue licht verteerbaar. Voeg verse kruiden toe en maak een waar feestje. Gemaakt met belegen geitenkaas en Crottin (franse chèvre).

Topperfondue

€ 19,50

Topperfondue

€ 19,50

Deze traditioneel Zwitserse fondue met een beetje invloed van het Ed Boele team. Heerlijk zachte fondue met extra romigheid en een licht pikantje van de blauwaderkaas. Gemaakt van Emmentaler, Gruyère, Appenzeller, Mont d'Or of Taleggio en Gorgonzola Pikante.

Een heerlijke aromatische en pikante Italiaanse kaasfondue met blauwaderkaas. Gemaakt met Fontina, Provolone en Gorgonzola picante.

Alpenfondue

€ 19,50

Alpenfondue

€ 19,50

Een heerlijke licht pittige en arromatische kaasfondue van Comté, Abondance/Beaufort, Tomme de Savoïe/Beaumont en Reblochon.

D'Elzas fondue

€ 18,50

D'Elzas fondue

€ 18,50

Deze goed pikante fondue wordt gemaakt met Gruyère en Munster.

Savoie Fondue

€ 17,50

Savoie Fondue

€ 17,50

Een vol aromatische fondue uit de Savoie. Gemaakt van Comté, Tomme de Savoie en Reblochon.

Een echte allemansvriend is deze boerenkaas fondue. Gemaakt van Boeren extra belegen, Ruygentaler en Doruvael.

Napoli Fondue

€ 11,50

Napoli Fondue

€ 11,50

Deze kruidige kaasfondue wordt met hollandse kazen gemaakt. Een zacht romige fondue met Italiaanse kruiden, van Noord-Hollandse Rijp Belegen en Napoli Contadino.

Kant en klare fondues die je au-bain marie, in een pannetje of in de magnetron kunt opwarmen. Perfect om snel een maaltijd op tafel te zetten, geschikt voor ongeveer 2 personen.


Remeker fondue - per pot van 380 gr.
Remeker kaasfondue is ontstaan door een off smaak in een aantal partijen kaas. Door het te verwerken hebben wij een kwaliteitsproduct kunnen ontwikkelen die zijn weerga niet kent. Een heerlijk fondue met een volle romige smaak.Trekt geen draden dus ook goed te gebruiken als dip of saus! Een verantwoord kant en klaar product dat je ook in je eentje kan eten.

Kaltbach fondue - per zak van 450 gr.
Kaasfondue van grotgerijpte emmentaler en gruyere. Een traditionele zwitserse kaasfondue.