Welkom » Raclette

Raclette

Raclette kan in een stuk op een raclette-toestel gesmolten worden en over bijvoorbeeld aardappeltjes gegoten worden, ook kun je plakken in een raclette-pannetje smelten en over bijvoorbeeld rauwkost gieten. Voor 1 persoon heb je ongeveer 200 gram kaas nodig.

Kaas wordt altijd vers afgesneden! Dit is handwerk en daarom kunnen de gewichten van de kazen enigszins afwijken van de hier genoemde gewichten.

Heerlijke zacht romige raclette kaas, de natuurkorst wordt mooi krokant bij het verwarmen en kan meegeten worden.

Deze raclette kaas uit de Savoie heeft een kruidige 'bite', wat hem iets pikanter maakt. De natuurkorst wordt krokant bij het verwarmen en kan mee gegeten worden.

Morbier

€ 9,80

Morbier

€ 9,80

Deze unieke kaas komt uit de Jura. De onderste helf van de kaas wordt uit de ochtend melk gemaakt, waarna er plantaardig as over gestrooid wordt, om vervolgens de kaas af te maken met de middag melk. Om met deze romige en licht pikante kaas te racletten is fantastisch. De natuurkorst wordt krokant bij het verwarmen en kan mee gegeten worden.

Ook met deze Zwitserse kaas kan ge-raclette worden. Dankzij het zachte verfijnde en licht aromatische zuivel, smelt deze kaas goed. De natuurkorst wordt krokant bij het verwarmen en kan mee gegeten worden.

Fontina

€ 11,40

Fontina

€ 11,40

Ook met deze Italiaanse kaas kan ge-raclette worden. Fontina is een beetje pikante kaas met een licht zoete, nootachtige smaak.De natuurkorst wordt krokant bij het verwarmen en kan mee gegeten worden.