Welkom » Recepten

Recepten inspiratie van Ed Boele

Zin in iets nieuws, unieks en spannends? Lees dan verder!

Camembert Taartjes

Besmeer een camembert met caramel saus en voeg verse gemengde noten toe. Maak zo een heerlijke lente kaastaartje.

Camembert uit de oven

Stop een camembert in de Cheese Baker en snijd het korstje in een ruitjes patroon. Voeg vervolgens een van onderstaande ingredienten toe voordat je deze in de oven stop. Heerlijk om te dippen met een vers stookbrood.

Voeg toe:

  • Honing, tijm en walnoten
  • Ham, ei en lentegroenten
  • Aardbei en balsamico
  • Blauwe bessen en noten
  • Vijgen, walnoten en pistachenoten
  • Rozemarijn
  • Paddenstoelen en amandelen
  • Spek en champignons

Voor uitgebreide recepten kijk om Boska.com

Camembert

€ 4,95

Camembert

€ 4,95

Wellicht het meest bekende Franse kaasje. Heerlijk los of met verschillende recepten.

  • Camembert Coeur de Lion is licht pikant van smaak en gepasteuriseerd.
  • Boeren Camembert is pikant van smaak en van rauwe melk.

Cheese Baker

€ 15,95

Cheese Baker

€ 15,95

Genieten van gebakken Camembert? Met de Cheese Baker is dat een eitje! In dit kleine ovenschaaltje met deksel past precies een camembert. Ook geschikt voor het gebruik als fondue of het stoven en bereiden van voedsel. Zo zet je binnen een handomdraai een heerlijk voorafje of borrelhap op tafel!